Corona maatregelen omtrent je wekelijkse gezondheidsprikkel

fit20

Jouw wekelijkse fit20 gezondheidstraining vindt volkomen veilig en conform de overheidsmaatregelen plaats. Je training duurt 20 minuten en is altijd op afspraak. Vóór je komt checken we je gezondheidssituatie. Kom niet als je klachten hebt zoals die hieronder omschreven zijn. Je wordt persoonlijk één op één of één op twee begeleid. Er zijn dus hoogstens drie personen in de trainingsruimte.

Je traint bij fit20 gewoon in je dagelijkse kleding. Omdat je niet transpireert zijn douchen en omkleden niet nodig. Er zijn dan ook geen kleedruimtes of douches. Wél is er per fit20 beoefenaar 20 vierkante meter vloeroppervlak.

Door speciale technologie is er geen fysiek contact tussen jou en je begeleider. De 1,5 meter afstand is daarmee gegarandeerd. Extra instructie-stickers zorgen ervoor dat je tijdens de training, en bij binnenkomst en vertrek, altijd op 1,5 meter afstand bent van anderen.

Voor en na de training wassen of desinfecteren jij en wij onze handen. De oefen-apparatuur wordt na gebruik gedesinfecteerd. Er is een optimaal binnenklimaat. Extra veiligheidsmaatregel is het dragen van handschoenen en mondbescherming.

Wij verwelkomen je dan ook graag voor je wekelijkse gezondheidsprikkel!


Wanneer kom je niet?

Kom niet naar fit20 bij verkoudheid, loopneus, verminderd/verlies van reuk/smaakvermogen, (lichte) droge hoest, ongebruikelijke hoofdpijn en vermoeidheid, keelpijn, verhoging of koorts.

Kom niet naar fit20 binnen 24 uur na het stoppen van de bovenstaande klachten.

Kom niet naar fit20 wanneer je in contact geweest bent met iemand die deze symptomen heeft.

Als je tot een van de risicogroepen behoort, kom dan alleen naar fit20 wanneer jij dit verantwoord vindt. Dit geldt voor:

  • Alle personen boven de 70 jaar
  • Alle personen boven de 18 jaar met één van de onderliggende aandoening die een verhoogd risico hebben om geïnfecteerd te raken en/of een grote kans hebben op ernstiger beloop:
    • Afwijkingen en functiestoornissen van de luchtwegen en longen
    • chronische hartaandoeningen
    • diabetes
    • ernstige nieraandoeningen die leiden tot dialyse of niertransplantatie
    • verminderde weerstand tegen infecties door medicatie voor auto-immuunziekten, na orgaantransplantatie, bij hematologische aandoeningen, bij aangeboren of op latere leeftijd ontstane afweerstoornissen waarvoor behandeling nodig is, of bij chemotherapie en/of bestraling bij kankerpatiënten
    • met een hiv infectie in overleg met de hiv-behandelaar

Bij twijfel kom je niet.